Desembre, mes de transcendència a Catalunya

  • 0

Desembre, mes de transcendència a Catalunya

Category : Sin categoría

Ja no només la data de l'1 d'octubre és important en la política moderna a Catalunya, sinó també la del 21 de desembre, totes elles del 2017, i és que en aquest any han passat coses molt rellevants en aquesta comunitat, les quals tindran molta influència en tot el relacionat amb ella.
Políticament parlant, la comunitat de Catalunya s'ha vist sentida, i és que en poc temps, aquesta comunitat pas de ser autònoma a estar intervinguda pel govern espanyol, de manera que en aquesta comunitat res era segur, només la seguretat dels béns que compta amb serrallers professionals.
Afortunadament els serrallers a Catalunya fan molt bé la seva feina de seguretat i brinden certa estabilitat emocional als catalans, els que han passat per molt en aquest últim trimestre del 2017.
Des de l'inici d'aquest últim trimestre d'enguany, l'1 d'octubre, data en què es va celebrar referèndum consultiu, tot ha estat diferent per als catalans, els que no tenen un altre tema de conversa que tot el que ha passat després d'això.
La declaració de la independència de part del govern català, la destitució d'aquest, l'aprehensió de diversos líders proindependentistas, així com la fugida del president català i part del seu gabinet a Brussel·les, on se li van dictar certa mesures, tot això ha estat molt.

Catalunya, comunitat que es nega a ser sotmesa

És lògic que els catalans que sempre han tingut com a objectiu el aconseguir la independència, tot i segueixin amb les seves idees, i és que després que el govern espanyol hagi tingut mesures com la intervenció de les institucions més importants, aquests segueixen fermes.
El govern espanyol amb l'aplicació de l'article 155, ha convocat eleccions per elegir els nous governants d'aquesta comunitat, això previst per desembre 21, data en on una vegada més s'escriuran noves línies en la història moderna de Catalunya.
La situació política a hores d'ara a Catalunya sembla ser inestable, però la realitat és que es tracta d'una comunitat que es nega a ser sotmesa, ja que encara que han estat per molt part del territori espanyol, sempre han tingut certa autonomia, la qual no estan disposats a perdre.
A Catalunya es viu aquesta situació política molt intensament, això es veu sobretot en els mitjans de comunitat, ja que en tots ells, el tema mes rellevant és el tema polític, i com no, si això afecta de gran manera a tots els catalans.
Potser una de les coses en on més ha influït la situació política de Catalunya és en l'economia, en on actualment hi ha moltes empreses que han decidit marxar de la comunitat, i això afecta significativament els ingressos econòmics, ja que es tracta de grans empreses.
L'economia sòlida que Catalunya ha tingut alguna vegada està sent colpejada fortament, però com aquesta té fonaments ben constituïts, pot ser que es recuperi molt bé, i és que aquestes són també estratègies internacionals per influir en aquest conflicte.


suscríbete


Categorías

error: Content is protected !!